E-mail cím: Jelszó:
Ha még nem regisztráltál kattints ide! Hozzáadom a kedvenceimhez!
vissza a cikkek oldalra
1 - 2 - 3 - 4
Következő oldal Utolsó oldal
RESTART 2018
2016. 03. 11.

Weboldalunk hamarosan megújul! Köszönjük a türelmet! Részletek hamarosan!

Progresszív bob, pixie és minifrufru
2012. 03. 01.

Ebben az évben mintha a rövid fazonok szeretnék bizonyítani létjogosultságukat, és nem is csinálják rosszul. A múlt és a retro vonzásából ezen a tavaszon sem tudunk szabadulni, de nem is akarunk. Szuper progresszív bob fazonok, szexi pixiek, deviáns minifrufruk és a rövid afro. Három plusz egy tavaszi trend rövid hajra.

Óriás hullámokkal, pajkos fonatokkal és copfokkal köszönt be a tavasz
2012. 02. 02.

Tulajdonképpen egyáltalán nem vagyunk meglepve, hogy az idei év tavaszi hajtrendjét is a természetesség és a minimalizmus határozza meg. Az utóbbi néhány évben ezek olyan hívószavak, amelyek azáltal keltik fel legtöbbünk érdeklődését, hogy könnyen elérhető és fogyasztható jelentésben értelmezhetők. Tavaszi trend hosszú hajra.

A zsíros, korpás hajjal szervezeted kiált segítségért
2011. 12. 23.

Egy skalpdiagnoszta megmondja, miért hullik a hajunk, mit jelez, ha zsírosodik, és mi áll a korpás fejbőr hátterében. Egy speciális készülék segítségével, de akár a gerinc tapintásos vizsgálata alapján a mélyebb lelki traumákat is megmutatja. Mivel a legtöbben először fodrászunkhoz fordulunk hajunk problémáival, ezért Kis Éva hajgyógyász holisztikus módszerével, ma már fodrászokat tanít skalpdiagnosztikára.

Alfaparf: The ’70s kollekció
2011. 12. 09.

Éljen a retro, abból is a 70-es évek! Ez egy olyan évtized, amely rengeteg változást hozott, ahol a túlzás az eleganciával keveredett, az androgén vonal megjelent: a férfias nők, nőies férfiak az utcára léptek. A fizikai és kulturális forradalom éveinek kulcsdimenziói az Alfaparf kollekciójában is előtérbe kerülnek.

Őszülni? Nagyon is menő!
2011. 11. 28.

Lady Gaga őszülése miatt szemünk sem rebben, de kalapunkat emeljük a 46 éves 3 gyerekes modell előtt, aki nem csak büszkén viseli deresedő fürtjeit, de ősz hajával még a divatmánok elismerését is kivívta. Ezért aztán mi is utánajártunk az őszülés jelenségének, mikor, hogyan és minek köszönhetjük mindezt. Tények, tévhitek, ellentmondó tanulmányok az őszülésről, és félmegoldások hajunk kortalanságára.

Hair-Line Bemutatókörút 2011
2011. 11. 21.

Idén ősszel kicsit visszanyúltunk hagyományainkhoz és újra útra keltünk: bemutatókörutat szerveztünk, hogy az ország fodrászai kényelmesen, otthonuk közelében vehessenek részt egy nagyszabású trendbemutatón.

JOICO KARAVÁN beszámoló
2011. 11. 16.

Több mint 700km, három élő show, 26 modell, 6 fodrász és több száz néző. Így is lehetne definiálni a JOICO® KARAVÁNT, ami a Győr-Budapest-Debrecen állomásokat foglalta magába. Az óriási színháztermek varázsos hangulata bámulatos hatással volt a show-ra, de kétség kívül a Budapesti Creol volt a legizgalmasabb állomás a turnén.

IKON 6. - Itt a legújabb szám!
2011. 11. 07.

Göndör és high tech: ez az IKON magazin legfőbb inspirációs görbéje, ami körbe-körbe vezet a szépségipar legnagyobb rendezvényein is. Beszámolóinkban a fodrászvilág kiemelt eseményeiről: az Alternative Hair Show-ról, a Salon International-ről és az újnak számító InterCharm-ról is hosszabban olvashatsz többek közt.

A zsíros vagy a vizes hatású haj is trend lehet
2011. 10. 11.

Az, hogy a szeptemberi New York-i divathét néhány bemutatóján zsíros hatású hajjal léptek kifutóra a modellek, éppen elég volt arra, hogy az erősen trend érzékenyek megjósolják, ez lesz a 2012-es év egyik legmeghatározóbb hajtrendje.

Kényes, érzékeny hajszín hosszantartó megőrzése.
2011. 09. 21.

Ismét egy meggyőző és korszakalkotó újdonság a Kérastase-től: A hosszantartó hajszín megőrzésének titka, avagy egy hajfürdő hogyan képes megóvni a festett haj színét és fényét. Minél több idő telik el a hajfestés után, annál valószínűbb, hogy a szín fakul, a haj veszít csillogásából és selymességéből.

L'Oréal Professionnel SOLAR SUBLIME Termékcsalád
2011. 08. 19.

A nyári fényvédelem szinte természetes, ha a bőréről van szó - de vajon gondol-e a hajszálaira is? A bőrápoláshoz kapcsolódóan már jól ismertek a nap UV sugarainak veszélyei. Kevéssé elterjedt azonban, hogy a bőrünk mellett a hajunk is hasonló kockázatoknak van kitéve napozás alatt!

NaYo.hairline.hu
2011. 07. 14.

Néhány hetes készülődést követően végre elindult a NaYo ammóniamentes krémhajfesték weboldala a http://nayo.hairline.hu/ címen, hogy mindent megtudj a Kemon legújabb ápoló hajfestékéről.

Megjelent: IKON V.
2011. 07. 07.

Kemon Days, WorldSkills, Hair-Line Fodrászkonferencia beszámoló, NaYo step by step, nyári sminktrend, esküvői extra melléklet, Ray Ban divattörténet, nyári hajápolás, Guinness rekord, Bozsics Katalin meglepetés születésnapi bulija, Jaguar melléklet… És még száznyi extra dolog, amit megtalálsz az IKON stílusmagazin legújabb számában.

Könyvajánló: Kiss Szilvia - Könnyen elkészíthető esküvői frizurák - lépésről lépésre
2011. 07. 03.

A fenti címmel jelent meg első könyvem, amellyel témájából és felépítéséből adódóan elsősorban a pályatársaimat szándékoztam megcélozni, de a végeredményt látva bátran kijelenthetem, hogy jó helyre kerül minden - éppen az esküvőjére készülő - pár könyvespolcán is.

Esküvői kollekció 2011
2011. 06. 10.

A L'Oréal Professionnel büszkén mutatja be első esküvői kollekcióját, melyet a világ 11 fodrászmestere alkotott meg, hogy esküvője napján hozzájárulhasson az Ön ragyogásához. Merüljön el a 22 különleges frizura ihlette világban, mely a természetes, lágy feltűzésektől a klasszikusan elegáns, épített kontyokig vonultatja fel a 2011-es esküvői frizuratrendet.

Salon International - A visszaszámlálás elkezdődött
2011. 06. 03.

A 2011-es Salon International előkészületei jól haladnak, a kiállítás minden eddiginél nagyobbnak és jobbnak ígérkezik. Ne hagyd ki Te sem az élő színpadi bemutatókat, a legfrissebb termékújdonságokat, a szalon berendezéseket vagy az élő show műsorokat!

Megjelent az IKON IV.
2011. 05. 19.

Színes, szakmai, trendi és megint rengeteg érdekességet tartogat! Megjelent az IKON stílusmagazin következő száma, amiben a legújabb tavasz-nyári trendek mellett a legújabb fodrásztermékekről is bőven olvashatsz.

1 - 2 - 3 - 4
Következő oldal Utolsó oldal
vissza a lap tetjére
© 2005-2019 hajam.hu - Minden jog fenntartva! Üzenet a szerkesztőknek  |  Médiaajánlat  |  Jogi közlemények és adatvédelmi elveink