E-mail cím: Jelszó:
Ha még nem regisztráltál kattints ide! Hozzáadom a kedvenceimhez!
vissza a cikkek főoldlára
Hair-Line Bemutatókörút 2011
2011. 11. 21., 11:34   |  Utoljára módosítva: 2011. 11. 21., 11:50

Összesen nyolc helyen, Szolnokon, Egerben, Székesfehérváron, Nagykanizsán, Szegeden, Debrecenben, Győrben és Szombathelyen jártunk, közbe iktatva egy budapesti helyszínt, a Beauty Forum nagyszínpadán.


A szépségszakma képviselői már megszokhatták, hogy továbbképzésekből nincs hiány a Hair-Line Kft-nél. Az oktatási variációk száma nagyon nagy, amihez most kezdeti hagyományainkat kapcsoltuk. Emlékeztek még? A bemutatókörutak során ismertük meg igazán egymást, amit természetesen folytatni szerettünk volna.

Az idei bemutatókörutunk három nagy blokkból állt: fodrászatban előbb az Alfaparf, majd Fátrai Krisztina és a Kemon team bemutatóját nézhetted meg, miközben Ilcsi szimpóziumunk az érdeklődő kozmetikusokat várta. Az Alfaparf show a ’70-es évek és a Burlesque stílusát mutatta be káprázatos frizuráival, Viola Dóra, Molnár Joli, Dröszler László és Kustos László előadásában. A Kemon zászlaja alatt Fátrai Krisztina fodrászmester és Drucza András Italian Touch bemutatóját és varázslatos alkalmi frizuráit ismerhetted meg.


Mindkét bemutatónk inspirációt szeretett volna adni a további munkához, praktikus, könnyen megvalósítható ötleteket, amiért vendégeid még inkább ragaszkodni fognak hozzád. A legfrissebb trendanyagok is rendelkezésünkre álltak, hiszen az októberi Salon International rendezvényen bemutatófodrászaink is kint jártak.

Köszönjük, hogy ennyien eljöttetek!

Szólj hozzá!
Szólj hozzá Te is, lépj be vagy regisztrálj
Jelenleg nincs hozzászólás!
vissza a lap tetjére vissza a cikkek főoldlára
© 2005-2019 hajam.hu - Minden jog fenntartva! Üzenet a szerkesztőknek  |  Médiaajánlat  |  Jogi közlemények és adatvédelmi elveink