E-mail cím: Jelszó:
Ha még nem regisztráltál kattints ide! Hozzáadom a kedvenceimhez!
vissza a cikkek főoldlára
Alfaparf: The ’70s kollekció
2011. 12. 09., 10:27   |  Utoljára módosítva: 2011. 12. 09., 10:38

Appassionata (A rajongó nő)
Az Appassionata témája egy mindennapi nőiességet mesél el, amelyet a dolgok ritmusa kelt életre. Nyitott, szabad, érzéki, szenvedéllyel telt, a nőiességet hirdeti. Frufrut, nagy volument, hosszú hajat kíván, tipikusan erős női karaktert kelt életre.Contrappunto (Ellenpont)
Egy látszólag angyali és törékeny természet, ami egy merészebb személyiséget takar. A nőt ebben az esetben a változó temperamentum jellemzi. Erőt és tökéletes nőiességet képvisel, a hullámok ez esetben az eleganciát tükrözik.Bella Donna (Szép nő)
Egymással szembenálló identitást tükröz, személyében a végzet asszonya lép színre, aki jelenlétével teljesen megbabonázza a jelenlévő férfiakat. Erős, agresszív női alakot látunk a szép nőben.Bravo & Sexy (Férfi frizura)
A ’70-es években a férfiről alkotott kép nagyban változott: a férfias trend elnőiesedett, mindannak ellenére, hogy a férfiak egyre inkább magukra ismertek klasszikus szerepeikben. Újból felfedezték a klasszikusan elegáns viselkedésformákat, önmagukra fordították figyelmüket és saját nárcisztikus oldaluk kibontakozásának is teret engedtek.

Szólj hozzá!
Szólj hozzá Te is, lépj be vagy regisztrálj
Jelenleg nincs hozzászólás!
vissza a lap tetjére vissza a cikkek főoldlára
© 2005-2019 hajam.hu - Minden jog fenntartva! Üzenet a szerkesztőknek  |  Médiaajánlat  |  Jogi közlemények és adatvédelmi elveink