E-mail cím: Jelszó:
Ha még nem regisztráltál kattints ide! Hozzáadom a kedvenceimhez!
További cikkek az archívumban itt!
RESTART 2018
2016. 03. 11.
Weboldalunk hamarosan megújul! Köszönjük a türelmet! Részletek hamarosan!
Progresszív bob, pixie és minifrufru
2012. 03. 01.

Ebben az évben mintha a rövid fazonok szeretnék bizonyítani létjogosultságukat, és nem is csinálják rosszul. A múlt és a retro vonzásából ezen a tavaszon sem tudunk szabadulni, de nem is akarunk. Szuper progresszív bob fazonok, szexi pixiek, deviáns minifrufruk és a rövid afro. Három plusz egy tavaszi trend rövid hajra.

Óriás hullámokkal, pajkos fonatokkal és copfokkal köszönt be a tavasz
2012. 02. 02.

Tulajdonképpen egyáltalán nem vagyunk meglepve, hogy az idei év tavaszi hajtrendjét is a természetesség és a minimalizmus határozza meg. Az utóbbi néhány évben ezek olyan hívószavak, amelyek azáltal keltik fel legtöbbünk érdeklődését, hogy könnyen elérhető és fogyasztható jelentésben értelmezhetők. Tavaszi trend hosszú hajra.

A zsíros, korpás hajjal szervezeted kiált segítségért
2011. 12. 23.

Egy skalpdiagnoszta megmondja, miért hullik a hajunk, mit jelez, ha zsírosodik, és mi áll a korpás fejbőr hátterében. Egy speciális készülék segítségével, de akár a gerinc tapintásos vizsgálata alapján a mélyebb lelki traumákat is megmutatja. Mivel a legtöbben először fodrászunkhoz fordulunk hajunk problémáival, ezért Kis Éva hajgyógyász holisztikus módszerével, ma már fodrászokat tanít skalpdiagnosztikára.

Alfaparf: The ’70s kollekció
2011. 12. 09.

Éljen a retro, abból is a 70-es évek! Ez egy olyan évtized, amely rengeteg változást hozott, ahol a túlzás az eleganciával keveredett, az androgén vonal megjelent: a férfias nők, nőies férfiak az utcára léptek. A fizikai és kulturális forradalom éveinek kulcsdimenziói az Alfaparf kollekciójában is előtérbe kerülnek.

Őszülni? Nagyon is menő!
2011. 11. 28.

Lady Gaga őszülése miatt szemünk sem rebben, de kalapunkat emeljük a 46 éves 3 gyerekes modell előtt, aki nem csak büszkén viseli deresedő fürtjeit, de ősz hajával még a divatmánok elismerését is kivívta. Ezért aztán mi is utánajártunk az őszülés jelenségének, mikor, hogyan és minek köszönhetjük mindezt. Tények, tévhitek, ellentmondó tanulmányok az őszülésről, és félmegoldások hajunk kortalanságára.

Hair-Line Bemutatókörút 2011
2011. 11. 21.

Idén ősszel kicsit visszanyúltunk hagyományainkhoz és újra útra keltünk: bemutatókörutat szerveztünk, hogy az ország fodrászai kényelmesen, otthonuk közelében vehessenek részt egy nagyszabású trendbemutatón.

További cikkek az archívumban itt!
Hajmosási trükkök mindenkinek
2009. 02. 11.
Hajmosás után tiszta, fényes dús és jó illatú hajról álmodunk. Akkor szoktunk neki fogni, ha már nem egészen ilyen.
Amit a mindennapi hajápolásról tudni kell
2009. 02. 11.

Ha egészséges és gyönyörű hajat szeretnénk, oda kell figyelnünk szokásainkra, berögződéseinkre.

Megviselt haj gyógyítása
2007. 02. 21.

Ha a hajunkra már nem lenne semmilyen más megoldás csak az olló, akkor még próbáljuk ki a már nagymamáink által is használt receptet.

Természetes hajszínezés, a Henna
2007. 02. 11.

A henna a legrégebbi - az indiai irodalomban is szereplő, és Kleopátra által is használt - hajfesték, amely nemcsak festék, de hajápoló szer is.

© 2005-2022 hajam.hu - Minden jog fenntartva! Üzenet a szerkesztőknek  |  Médiaajánlat  |  Jogi közlemények és adatvédelmi elveink