E-mail cím: Jelszó:
Ha még nem regisztráltál kattints ide! Hozzáadom a kedvenceimhez!
vissza a rendezvényekhez
L'Oréal Golden Party 2008.07.31. Budapest

A L’Oréal Professionnel dögös, arany csomagolású új hajformázóival és kifinomult új arany hajszínárnyalataival bearanyozza a nyarat. Ennek apropóján a június-júliusi nagyszabású akció lezárásaként a Symbollal karöltve álmodtuk meg a Golden Party-t, ami egy este, ahol két szenvedély találkozott: a diszkó gömbök fénye az ápolt hajkoronákon csillan majd meg.

Szerettük volna a minőségi és felszabadult szórakozást kedvelő közönséget megszólítani és felhívni figyelmüket arra, hogy a Szépségben milyen nagy szerepe van az egészséges, csillogó hajkoronának - legyen az szőke, barna, rövid, hosszú, klasszikus vagy extrém.

Az este folyamán megválasztottuk a legszebb hajkoronájú "Aranyhajú lányt", aki a Symbolban aznap este bulizó hölgyek közül került ki és az aranykorona mellett 100 000 Ft-os L’Oréal Professionnel ajándékcsomag boldog tulajdonosa lett

Azoknak, akik táncban szétzilált frizurájukat szerették volna rendbe hozni, három fodrászunk segített egész éjszaka, akik hasznos hajápolási tanácsokkal is ellátták a szépülni vágyókat.

Egészen új kezdeményezésként VIP termünkben a sajtó képviselői mellett fodrászaink és sztárvendégeik együtt buliztak. A legkiválóbb L’Oréal Professionnel fodrászszalonok vezetői között találjuk a teljesség igénye nélkül Hajas Lászlót, Zsidró Tamást, Binder Gézát és Kucsera Zsoltot is. A hazai sztáréletből is sokan a L’Oréal Professionnel által fémjelzett minőség mellett tették le a voksukat: Tóth Vera, Hoffmann Mónika, Galambos Dorina, és Pély Barna is. Az estén feltűntek még a Rakonczai fivérek, Danny Blue és Szipál Márton is tiszteletét tette

A nyár leforróbb slágereit DJ Newtone és DJ Toto keverték. Egy arany éjszaka erejéig a Symbol termei megnyíltak: a Garden a táncolni vágyókat várta, míg a Café&Lounge-ben VIP vendégeink emelhették poharukat a szép hajra.