E-mail cím: Jelszó:
Ha még nem regisztráltál kattints ide! Hozzáadom a kedvenceimhez!
Vissza a főoldalra!

A hajam.hu portál hirdetési felületeit az üzemeltető JUIZZMEDIA értékesíti. A portál 2006. január 1.-én kezdte meg müködését. A weboldal célja a haj és frizura témája köré épülő információk összegyűjtése.

Az oldal tartalma

Weboldalunk segítségével mindenki könnyen találhat magának, az egyéniséghez vagy éppen az alkalomhoz illő frizurát. Keresőnkben több ezer frizura között keresgélhetnek látogatóink. Országos fodrászat keresőnk segítségével új fodrász keresése sem okoz problémát senkinek. Az oldal a fent említett funkciók mellett számos egyéb szolgáltatással is rendelkezik, mint például a fórum, a hajápolási tippek, cikkek, oktatás rovatunk vagy a webshopunk, ahol több ezer terméket vásárolhatnak meg látogatóink.

Látogatottsági adatok

Naponta 100 ezer fölötti oldalletöltéssel és mintegy 5000 látogatóval rendelkezik weboldalunk, a Medián Webaudit (www.webaudit.hu) mérése szerint a hajam.hu heti egyedi látogatószáma 2008. oktoberében meghaladta az 23 ezer főt, a havi egyedi látogatók száma pedig közel 82 ezer fő volt.

Részletes látogatottsági adatokért látogassa meg a Medián Webaudit oldalát.

Hirdetési lehetőségek szépségszalonoknak

Fodrászat adatbázis

Fodrászatod a regisztrációt követően a profilom menüpontban tudod regisztrálni, teljesen INGYENESEN. A fodrászat regisztrációt követően az általad regisztrált szalon megjelenik a fodrászat keresőben díjmentesen.

Fodrászat kiemelés

A kiemelt fodrászatok a kiemelés ideje alatt folyamatosan megjelennek a főoldalon, illetve a fodrászatok rovat főoldalán. A keresésnél, amennyiben megfelel a keresési feltételeknek, úgy a lista elejére kerül "Kiemelt fodrászat" felirattal jelezve és a többi találattól eltérő színnel. A weboldal több aloldalán megjelenik a jobb oldalon lévő sávban, a kiemelt fodrászatok dobozban.
Ára: 6.000 Ft + Áfa/2hét  vagy  Ára: 10.000 Ft + Áfa/hónap

Szalon ajánló a főoldalon

A szalon ajánló doboz bérlése a főoldalon, lehetőség van egy bemutatkozó vagy reklám szöveg és egy fotó elhelyezésére. Link a hirdető weboldalára vagy a szalon adatlapjára az oldalon.
Ára: 15.000 Ft + Áfa/hónap

Banner alapú hirdetési lehetőségek

Fix idő alapú vagy megjelenés alapú konstrukcióban. Méretek: 120x240 pixel, 468x60 pixel, 468x120 pixel, 728x90 pixel, 680x90 pixel, 250x250 pixel. Ár egyedi megállapodás alapján.

Elérhetőségeink

Telefon: +36 30 2 7777 01
Fax: +36 24 419 419
Azonnal üzenet küldés: Kattints ide!
E-mail: media@hajam.hu

© 2005-2022 hajam.hu - Minden jog fenntartva! Üzenet a szerkesztőknek  |  Médiaajánlat  |  Jogi közlemények és adatvédelmi elveink